My leave spent for what ?

/
0 Comments
Well i just have a time to tulis tulis this morning, taklah busy cume membusykan diri with tido, jejalan dah lain lain yg sepatutnyer. i woke up this morning really lazy to come for work, owh gosh sgt lazy.


Wednesday, 27 Jan 2010
i went back to KL.Besok cuti horray boleh bangun lambat,hahaha.its been a long time tak jumpe HB bcoz he went for Aussie buss trip. He picked me up at Boulevard since TI boys staying here as i tumpang mereka pulang.Babe about 2 weeks tak jumpa lama tuhhh.Sempat jgk temankan si Duke beli shoes dia kt HP MV as kasutnyer telah mengalami keuzuran which is takley pakai dah kot.

We headed to SJ to get the card before met ZD and Jess at HS for a dinner.Lapar lah jugak kan becoz last mkn is petang. Gua pun melantak lah tepanyaki w the salmon.Kenyang blurppp!!!!HB shall we leave i dah sgt tired and sleepy? ...


Thurday, 28 Jan 2010
Taklah bangunn lambat pun. i am waiting for HB to pick me up for brunch before he heading to GM off. ODW to kedai we realised dat car is having a prob, so HB dropped me at Cafe while he and mom pi wokshop antar keta. i ve been waiting about 1 hour lebih for him to join me...sgt lama aku kt kedai sabor jer lah. HB anto ak kt LRT bcoz i wanna see Ecah for lunch and others at MCD AP. Prosperity Burger sejak dilauch again gua x mkn pun lagi so apa lagi order jer lah.Tp only makan ais krim n fries, tetiba no appetite sbb teringat something.owh no.sempatlah ak n ecah dok bergosip.Thereafter aku drop skjp kt KLCC sbb nk deposit money to MM and beli present yg lama betul ak pk nk beli apa?At last CK inilah aku bought and bagi kat HB.Wah bestnyer balik rumah n sambung tido and rest hahahaha.sorry babes ini gua betul betul nak tido.Nite everyone!!!
HB called at nite and told hes pretty busy.u always HB.


Friday, 29 Jan 2010
Today lunch w ZD and Ayu, first plan makan kat RNK pastu tak jadi tukaq pi JJ kt Madam Lim Cafe's. Bab kata ZD and make me and ayu confuse pasal nama cafe RNK jadi KNR mak aishhh kelakar gila dok gelak.
Not bad air asam boi dia beshhh and meals pun okay.
Jejalan lah kt dlm JJ, ZD sibuk cari pegaga dia katanya baik untuk kesihatan and bla bla bla lupa explaination dia kat aku.
Pastu we both gi KLCC merayap sbb takder apa nak buat.
Masuk KLCC banyak betul butik yg we all visit.hahaha.aishhh zeedaa banyaknyer awak shopping.Biar betul ni....Tak sempat nak ambik pics sibuk bercakap sangat.
Disebabkan penat dahaga kami stop sekejap kat food court minum n makan.Bila dah okay sambung balik aktiviti melawat kedai ni.
ZD ni beli jeans kenalah tunggu untuk dipotong selama setengah jam.Sambil dok tunggu doklah citer pasal kecik n HB.
Wei tak larat dah kena balik babe dah kul 9.00 masa.Ak sampi umah kul 10pm.
Tapi besh dpt beli beg baru wooo.comelnyer.
Malamnye pulak me and HB went out for movie at The Garden.
Awal lah jgk kitaorg smpi kt The Garden.While we r waiting smpt makan Hotdog.Nyum nyum nyum.Lapar jgk actually.HB ni sibuk with the phone baca citer lawak.Ak smpt lah snap sambil dia dok bercerita.

HB busy w the phone

Thanks HB mueh.Sampai tertido ak kt cinema sbb dh 3 kali tgk AVATAR ni.wakakakaka sori HB.


TBC


...Ms Cheers


You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG