Tour ard KidZania

/
0 Comments
i was so jealous with Kids sekarang.why???? bcos byk betul tmpt hot and so menarik for the Kids to explore it. dolu kala takdop pun. Kitaorang main pasir jer okay ard our house itupun if dapat peluang keluar main-main.Ouch my mom is totally weird tak happy bila we ols nak keluar and play with frens. Bagai alasan akan diberikan dan terpaksalah mendengar mukadimah panjang sebelum dapat jumpa kekawan.

Anyway bila time umuq macam ni baru dapat merasa masuk tempat bebudak main yang sangat organise and in fact you can choose whatever you want to be or play. Moreover kids ni boleh get paid bila they done any works sucessfully. Nak jadi host kt konti pun boleh dirasai sepanjang berada di sini. 

Lets we take a look on the photos dat i managed to get from my colleagues since my handphone tetiba flat battery xley nak catch the pics. Masalah senantiasa yang di face every time nak take da pics. Peace!

Overexcited dpt masuk sini!

we ard departure hall peeps

wat am trying to clarify nie?

hows weather today miss?hehehe.

lar api sila sembur hahaha!

takut nye nanti my gigi kena cabut kakak!

Look at dat!

sah-sah zaman muda remaja lukisan gue selalu score c or d je!

wall climbing and i do remember da last time i had dis was in 2000!

xsmpai hajat nak jadi hakim!kat sini pun jadilar!

hi abang police!

comei jer i ngan aizan!

Pics to be uploaded later.


You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG