Such a boring day !

/
0 Comments
i ve nothing much to do from morning till now. i went out with lunch buddies to Kotaraya as lelain nak layan nasi ayam penyek, one of famous meal kat johor ni.but me choose for nasi sizling since dh lama my stomach tak merasai nyer. hampeh tak sedap lah pulok.jejalan bersama dey all pusing kotaraya, sgt lama tak datang ini tempat.Ada wedding fair kt bawah so apa lagi tumpang sekaki menyibuk kat tmpt dey all buat exhibition, adalah dlm sepuluh booth okay lah sbb wat do u expect kt kota raya yang kecik setoit jer kan.so itulah jer lah yg boleh muat.haah ada bahulu so apa lagi i turut serta membeli satu tuperware yg berharga RM10 about 45 pcs jer kot.Mak aihh sbb gula naik jadi kurang pcs nyer. i pilih yg ada choc rise hehe.yg fully inti choc kena tempah.takpe lah tempah nak tunggu berapa lama, beli jer untuk stomach ku ini.


Seterusnyer saw Kluang Rail Kopitiam sempat lah jugak singgah order secawan coffea, not me as i cudnt laa. Gelak punyer gelak bos call telling about her email,then sambung lagi gelak beramai ramai sambil melihat khalifah khalifah baru balik solat jumaat.hahaha.ado gok yg hensem u.


Now at my desk tgh type apa apa yang patut sebagai bahan for today. Urm got notification said hes no longer need a ride for the coaster, so release the seat for me.i kan waiting list wakakaka. horray tak payah tumpang nuke.thanks anyway nuke kesian kat u nanti nak send me to stw.


Tonite what i am gonna do yea? i feel like to sleep early if i could pls.


Ms.CHEERS


You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG