Baskin Robin

/
0 Comments
My lunch buddies n me dapat invitation dari Cik Jan lunch harini kat Baskin Robin. Apa ke hal lunch makan ais krim!!! Inilah yang di namakan kempunan selepas admitted and operation kt hospital bcoz of his appendic. Kesian kat Cik Jan jadi kami apalagi jommm... jarang orang nak belanja ais krim mahal nih.aq pun very rare kot merasa BR ni..murah rezeki Cik Jan sbb belanja kami.

pink day on wednesday = free one scoop (jangan xtahu lak!)
topping = rm1.50

beehuh very soft spoken...twin tak?

preggie n bakal wife ...congrats dill

bakal wife n Cik Jan yg masih single kot

my smiling kembar hahaha

choc n rasberry ...yummy

Cik Jan selera harini only makanan yang manis jer...Jacko

J.CO




You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG