Pindah to Clinique

/
2 Comments
i punye pelembab dah habis so wanna find one suitable with my skin. Paling penting i want my skin nampak sehat and bukannye tak bermaya. i was not born as gebu girl so what else that i can say here.Nampak sehat sudah lah.

Alang alang dah cari pelembab baru why not i change all for skincare. Terus pi Clinique sbb yang lelain tu macam for time being tak menarik perhatian i lagi. Maybe later i can try them. Lagipun Clinique is affordable for me and totally tested.

session with Yosy kt KLCC

so here are mine

Cik BFF sibuk pasal cream mata dia!

amboi cheq sabor

si chubby stick baru launch tapi boleh out of stock kt sini!
1pc = rm50 kot

bangun tido je terus datang sini.mandi okay!



You may also like

2 comments:

ishmahbihabie said...

haha what a coincidence! saya pun tengah timbang2 nak try clinique blemish solutions tapi ummi cam tak setuju sebab dulu, dulu, dulu dia pakai, dia rasa clinique punya toner cam banyak alkohol, pedih muka... but i bet they've improvised the formula :)

MizzSal_Iska said...

yes wats a coicidence kan intention tu sama.i dah use it for bout 3 weeks kot n rasa mcm biasa je bcos am looking for cleanser yg normal je not whitening or so watever. toner dia yes mcm kuat kalau terkena mata mmg pedih la.

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG