Cosmoderm bagi free kt ibu

/
1 Comments
i do ingat i bought this with Zeeda and its about last year punye citer. But sampai sekarang xder pun pakai. Inilah yang di namakan over membeli tapi pakainya idak mana pun. Facial wash nye punye lah besaq beli ada jugak parking baik dalam bathroom.



So dari duk menempek dalam bilik better i pass this to ibu to try on her face. Vitamin E should masuk with any skin. Doesnt have side effect yang teruk kot. In fact bagi lembut lagi muka kita dan tak suram.

I interested to try this because of the ramuan is ada Vitamin E and Rosehip Oil. Masa dengar rosehip oil macam blur jugak apa benda nih unti oit. So sharing here with korang what is all about on Rosehip Oil dan jugak Vitamin E kat dalam memana beauty product if korang tak berapa tahu sangat.

Vitamin E for skin, Infos: Google Web
1)antioxidant
2)regulator for vitamin a
3)anti aging
4)sun protection and sun burn treatment
5)treatment for skin diseases
6)treatment of scars
7)skin cancer
8)to improve moisturization, softness, smoothness
9)preventing water loss

Rosehip Oil for skin, Infos : Google Web
1) vitamin c
2) anti aging
3)fatty acids
4)good for scars / acne scar
5)skin burns / sun burn
6)repair damaged skin cells
7)reduce wrinkles
8)benefit for dry, mature
9)restores normal skin colour


Pls ingat it beneficial if kita dapat pure rose hip oil and masage it 2 or 3 drops kat area yang affected. Cuma kalau dalam facial wash / cleanser silalah tengok berapa dia letak. Tapi paling arif kita boleh refer to the product consultants. Otherwise before go and buy we kena buat research then xder lah dengar jer bila consultant duk citer bagai. Tak semestinya dia tahu sumer benda.


You may also like

1 comment:

ishmahbihabie said...

thanks for the info!

one of my friend yang skin cam I suggest sapu vit e oil kat muka sebab kurang scars kat muka dia tapi I tak berani lagi nak cuba sebab muka dah start naik 'bintik2' balik huhu

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG