Who are u? visitor OMG

/
2 Comments
Was happened to me, when am not bringing my ID tag along to office.

Bro Gad : mana tag?
Me : i tertinggal
Bro Gad : owh mana boleh naik
Me : still wants me to reg though i am a staff here
Bro Gad : owh kena
Me : Dalam hati oit gila aku dah keje sini almost 4 years sengau, ko tuh baru aku nampak this year.


Naik atas mengadu to Kak Liza ... bla bla bla bla bla ...



Kak Liz : Ko lain kali naik lift lain jer, takyah hiraukan mereka
Me : saya jadi emo sebab this is my firts time ever kena mcm nih, and i went to leave my driving license at the front desk. bengang tau sebab i am not new here. Lift tu kalau every single minutes ada je kat bawah takpe. Ini kena more than 5 minutes or even worst lift penuh kena tunggu next turn. Suck!!!


Moral : Gantung jer lah all the times your ID card supaya tak kena macam saya. Hangin and spoilt kan mood di waktu pagi jer bila jadi macam nih. Be prepared all the times. Dont expect people recognised you all the times or at all places.




See am with pelawat TAG . i am safe sebab jerawat tak nampak sangat hehehe!


You may also like

2 comments:

ishmahbihabie said...

sabo ler yong...

MizzSal_Iska said...

muka frowning plus mcm siot jer keciwa i u noe!

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG