CHOLESTEROL APPLE PIE

/
0 Comments
What a day i used to see apple pie checking on his cholesterol just now. Do everyone knows or alert on this? i also not so much concern on this penyakit. Lets we google whats act cholesterol in our body.

Kekawan kita tak boleh malas membaca kerana ini macam vital ataupun important to make us more understand dan berhati hati. Tapi to lower kan highness of da choles kita bole cure kan melalui good diet and exercise. Jadi marilah sesama kita diet and bersenam. Jangan malas okay. Kalau tak reti berenang pun kita duduk jerlah dalam kolam tu ala ala nampak bersenam hahaha.

From my reading i was made to understand that choles is act lebihan lemak yang terdapat di dalam peredaran darah.Jadi jangan ingat this is very light issue tau. They gotten the dangers and we have to be more careful and care about this. 


Dangers of cholesterol:-

1) narrowing the arteries

2) coronary heart attack risk - abnormal supply the blood and oxygen to the jantung

3) heart attack - when its blocked

4)  chest pain - tak cukup darah supply

5)  heart and blood vessels

6) stroke - brain cells begin to die 

Cholesterol Levels: 

1) Optimum level - less than 5mmol/liter

2) Mildly high - between 5 to 6.4mmol/liter

3) Moderately high - between 6.5 to 7.8mmol/liter

4)  Very high - above 7.8mmol/liter

Now is sharing lets take a look.


 Firstly the pharmacist akan datang cucuk jarum to amik your blood



 Tangan tak reti duk diam!



Pastu darah kita akan dilekatkan kat atas tester to check the level of choles. Good Luck apple pie! Okay ada penurunan! 1 test costing us about RM10!


 Lepas check up kami terus menuju makan ini yoghurt hahaha! Baik takyah test!Dugaan takley nak elak peeps. Makan jer lah kan.


You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG