ONE DAY BEFORE AIDIL ADHA

/
0 Comments
Pepagi dah bangun sebab semata-mata xmor jam tengah bandar n bersesak bagai dengan orang ramai kat pasar besar.
Ingat nak pi sendiri tapi mak ku pulak nak ikut, dia cakap takut korang sesat sbb jalan dan banyak berubah.
Ayat arrogant, takkan lah aku boleh sesat kat kg sendiri kot.
Best okay gi pasar besar khadijah ni memacam boleh makan n bawak blk umah or even as a food stock biler dah balik bandor.

tahu tak ini apa ? nasik tupe 

hambik ko kul 6.45am sampai dah penuh bagai pilh jah nok hok mano

ini adalah tokey kek for sure kek keladi kena beli, penuh kek mok cik ni jual

tahu tau nak pilih sapa

kenalah posing beli sayur tanda rajin kahkahkah

Selamat Hari Raya Haji Kekawan dan Family dan marilah sesama kita bersyukur kerana masih lagi diberi nafas untuk menikmati dan menyambut hari raya bersama-sama. alhamdulillah.

#throwback




You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG