Boss-Less

/
3 Comments
whats that huh? so pls dong answer that. yes apa yang nak dimaksudkan here is my experience bila hari ketiadaan bos di sisi kerana out station di luar daerah.Can i put as boss-less?

Puas hati. Bila tiada disisi maknanya pelbagai kerja dapat di make it without any distractions or doubt. i love this period of timez. So what i do is as listed below:

1) i can finish my outstanding tasks tanpa ragu ragu
2) i can chat and update my status or even commenting as well
3) ada juga ganguan dari persekitaran which is " can u help me pls?"
4) Put earphone to telinga and listening to MIX FM
5) Banyak gossip dapat dibaca thru laman sasawang
6) Gelak sekuat rasa
7) No need to pening kepala to attend to benda benda yang membosankan
8) Take picture sendiri dengan senang hati 
9) Buat side income 
10) Call kekawan tercinta atau mama tanya apa apa je la
11) Jalan kaki ayam di dalam ofis tanpa segan silu
12) Pakai simple simple dan kasual - perghhh lega no shirts at all

ambik gambar tanpa masalah dgn my own hand
put earphone to telinga

muncung sesuka suki

Anyone yang mengalami mode boss-less sila lah bagi your comments or story with me here. i juga ingin mengetahu apa lagi aktiviti bagus yang dapat dilaksanakan bersama ketika boss-less.


You may also like

3 comments:

ishmahbihabie said...

yep item 1,2 & 4 tu mmg dapat diaplikasikan kat selatan ni :) yang len agak sukar sebab office tetap penuh hihi

my experience pulak...

1.ramai orang kata: you tak banyak keje kan?

ni memang jawab dengan straight face: tak, kurang satu kerja je which is menjaga bos, len keje operational still bergerak as usual ye

2.ramai gak orang risau sebab takut saya jadi pemangkin ea-ea len untuk malas bekerja LOL

MizzSal_Iska said...

my comment :

1) yes dats absolutely - sibuk je kan.well bila kita busy or kena marah takde pulak org nak tolong ke apa
2)hahahaha no worry

LynnDa @ PeNg said...

yes.... sangat tenteram hidup bile boss less

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG