Amazes tentang Louboutin

/
3 Comments
Punyer dok browsing tapi satu pun tak kluar local designer for footwear. Jimmy Choo yer la cuma to find others. Where should i go to find them huh?

What i got from my googl-ing is really amazes everyone kot! Sgt menarik their collections.Tapi aishhh pricing amatlah over the fund.

Here we go Louboutin. No wonder Marion also suka wear their shoes.

i should give them thumb up (how many tuh is my secret). From my reading, full name for footwear designer ini is Christian Louboutin and he was launched of his design in France in 1991. FYI bila nak buy the Louboutin jangan lupa dia punya signature is red sole design.

The nearest boutique that we can visit in Asia is in Singapore and Jakarta. Ard KL i think cam takde lagi kot. Not sure on that sila check di store locator.

Some shoes that i really suka bangat with the design is the ballerinas flat from them. Kentang babe!!! If to plus zoom silalah visit their page.



Pigalle flat spikes

gozul flat

Now is gilosh jugak cari kasut for bride shoes hahaha... its okay never mind we just browsing whats world can offer to us je kan.so tak rugi pun. At least i got for you kekawan yang sedang mencari sesuatu yang memikat hati buat hari bersejarah.

Now i want to show the Bride Shoes yang menjadi pujaan hati ku from this boutique...





You may also like

3 comments:

LynnDa @ PeNg said...

kasut untuk hantaran ke?
waaaa... bile2?

ishmahbihabie said...

yikes! kot wani pakai spike tu, kena jalan setengah meter jauh keh3

bape inch bridal shoes tu babe? memang selangkah je wa dah jadi nangka busuk ;p

MizzSal_Iska said...

peng : hahaha bukan ni cheq suggest untuk hang ler

bee : itulah mcm tinggi sangat cant afford to walk on red carpet, i think i will fall down on the ground!
i suka gilosh flat tuhhhh!!!!i want it plsss!!!

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG