Happy birthday mommy from us!

/
2 Comments
Again today baru teringat mommy burfday. aiyoyoyoyo cake pun tak terbeli for mommy birthday.No matter how we went to night market to get fatty crab, squid words and fish for us to goreng them in the kuali kat umah. 

Plan to go out and dine at Victoria or Chilis but as follows :

       i) daddy said : nak pi tuh duit cukup tak sambil stepping to go out with his friend?
          hampehlah abah ingat nak belanja we all tonite

       ii)gebok senior working until 9pm today - jawabnye kedai tutup dulu baru we ols 
          nampak batang hidung kot

      iii) mommy preferred to dine at home - later we go lor

       iv)paling utamanya sah sah takley kluo Afil Adi akan cuba screaming sekuat kuatnye kat
           kedai makan macam sebelum sebelumnye - aishhh


alaaaa tak fatty mana pun abang ni jual?

ceng ceng lupa apa benda nih?

dengan selamat menjadi mangsa goreng kami!

fish tengah berendam

Semoga mommy sehat, panjang umur dan sentiasa bersama kami forever!We dont want to miss any single time being with you.


You may also like

2 comments:

cik bie said...

happy birthday to mama wani :) moga dikurniakan kesihatan, kebahgiaan dunia & akhirat ameen...

MizzSal_Iska said...

thank you beehuh. weekend ni dtg lagi okay hahaha!!!

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG