Merewang with X-Skoolmate Zura@Bee

/
0 Comments
Busy nye last saturday tolong salomon cunkil parkir at my bilik i sbb basah kuyup, maybe disbbkan oleh water proof tak berkesan. Uwa tak suka okay.

ABMA : dont do tampal da parkir by urself , i have checked with da guy currently hes doing other assignment. So wait his finish his job and then he come help u ols. Sat lagi lain yang jadinye.
ME : Baiklah. dalam hati "how long lagi nih"

Tut tut tut ...SMS masuk lar korang

ZURA : Wawa buat apa? Kat mana?
ME : Housekeeping. kat umah. awak buat apa?
ZURA : Alamak lupa zura content tapi lebih kurang " kat umah jom kluar"
ME : Okay boleh jom, tapi petang sket eh, tgh busy lagi. If awak nak kluar dulu go ahead.
ZURA : Okay je ptg.
ME : Horray dah lama tak kluar melepak.
ZURA : Da free ke?i bersiap skrg.wa duk mana skrg?
ME : Okay jom saya nak mandi n pakai baju sat. Adress : bla bla bla
ZURA : Okay i turun skrg
ME : Dalam hati "turun mana minah nih hahaha" owh coming over lar

So sucessfull she find my house way. Tengok je dah terpacak depan umah. Lepas habis makan n boraking with mommy we both pun memulakan perjalanan to Curve.

Kring kring kring. Tak berjawab alah.

ME : Hellu. mana peng?
PENG : Wangsa walk. siapa nih?
ME : Cish nampak sgt xsave no gua nih huh. jom lepak peng curve?
PENG : owh korang pi dulu tgk movie n jejalan. Nanti i sampai i call korang.

Maka kami berdua je la nampak gaya merewang today. Mostly tak available. Jejalan je condifent kena singgah kedai makan. Penting for energy n pandang pandang sekeliling.


Our dinner - Popeyes Louisiana Kitchen

Fresh nye muka u



ini saya punya lah

Zura makan banyak

Peng and Zura

Ended at Teh Tarik place. Ejoy came join us lepaking after he finished his event kt One World Hotel. Tu pun becoz i nampak his BBM status.  i pun BBM ejoy and ajak teh tarik with kami sumer.

Ejoy BBM status : " mana nak pergi melilau sesorang nih".


Plus what a coicident Abang Nahar and his wife pun come makan here.Bersalam bagai i with dey all since dah lama jugak we ols tak meet. Both are baru melansungkan perkahwinan. Inai ada lagi kat akak comel tuh.
Selamat Pengantin Baru. Congratulations.



You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG