Welcome back to school bus gang!

/
2 Comments

Hi adik-adik comel. are you ready for school? say yes lah. Lama doh kot cuti sekolah. Takkan memanjang nak bercuti dan rileks jer kerja korang. Korang kenalah belajar supaya nanti senang nak mintak keje memana bila dah Genius.

Syoknyer musim back to school ni all of us boleh tengok bebudak yang baru nak mendaftar masuk ke sekolah pilihan masing masing. Bagi yang baru nak merasai ke alam persekolahan confirm segan-segan, malu malu, yang takley blah meraung bagai nak rak kat dalam classroom. Malu ler orang tengok menangis sakan plus mengelupur kat depan kekawan lelain. Malu dik oit.Dok rok cetong eh...
Make sure kelengkapan korang cukup sebelum ke sekolah, cuba cubalah bersederhana dalam segala aspek. Takyah memahal barang korang bukan nak pi fashion show pun. Beg sekolah untuk carry all the items to school, jange buh benda lain lak , pastu kasut sekolah yang putih melepak. Bila dah kotor tu silalah basuh jangan lah duk tunggu mak pak korang basuhkan.


Jangan lupa untuk memotong rambut , bagilah smart sikit baru ramai orang tengok sikit. Kan comey jer tuh bila kemas. Baru nampak gaya budak sekolah sikit. Ini kalah artis tengok fesyen rambut korang tercacak baik jer.

Bila dah sekolah kenalah bangun pagi.Takley liat liat nak ke school. Be good girl and boy. Bagi yang susah nak bangun pagi cuba pasang alarm kuat kuat kat telinga korang supaya senang nak terjaga dari tido.
Hi bus gang jom ke school together! Tambang bas jangan lupa bayo!

Be alert on school time. Lewat tanggung sendiri.

Jangan asyik nak meragam/beroknak je!

Anak siapalah ni?
Hi mummy Hi daddy. i m school today.so happy.

Hi kekawan petang kang jangan lupa watch me!Welcome back to school!



You may also like

2 comments:

cik bie said...

tak sabo nak bawa nuha pegi sekolah... nak tengok dia buat drama ke tak haha

MizzSal_Iska said...

hahahah sesamalah kita tunggu she will drama or not, but look at her briliant so nangis nangis mb xde kot!good lucks!

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG