MONAVIE

/
0 Comments
Boraking over the teh tarik memang ralik as memasing nak kongsi cerita. My guy friend ajak pi teh tarik biasalah mana lagi kalau tak mamak stall. Before we meet, i told him that i am super sleepy and lesu jer badan. Maybe boring bekerja entahlah.

Bila jumpa tu i macam terperanjat dari jauh i could see him bring a bottle of drink. In dalam hati i said wht this giu bring here. Botol cuma lah comel tapi lebih kurang macam botol tut tut tut. Tak sedap i nak tulis here so korang guessing sendiri.

Dia pun mintak aney bawakan cube of ice to tuang the drink into the glass that he brought to share with me. Dia pun mula lah cerita about the drink tadi. So bottle tadi is from Mohavie. Memang tak pernah merasa lah air tu before this. Mak aishhh mahal nyer babe one bottle is about RM 130 if am not mistaken. Nanti i check balik for my readers.

Tapi sedap boleh tahan. When dah minum tu ada jugak rasa segar balik. Good try jugak babes.

And coincident one day when i am on my way to office biasalah i am using the lrt the fastest kenderaan in the city like KL. I saw the outlet of the Monavie at Bangsar Lrt in UOA building. Cantik jer minah Mat Saleh hold the bottles kt situ.




You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG