Xmas Part at Manhattan PV

/
2 Comments
Last nite duk excited nak tengok movie baru Hantu Kak Limah tapi tak jugak tengok because shopping lagi important i really cant avoid it. Rugi pulak rasanya harini sebab tak sempat nak tengok komedi movie by Khalid Mamat.


ard Zara

PV model

 MizzSam & MizzJulie


 jingle jingle bell horray with Pak Cik Santa


korang suka rusa tak?hehehe 


 shopping timez


 Forever 18


 Body shop lady
BB street

Whilst berjalan sakan perut nak kena fill kan jugak so we drop at Manhattan to eat plus party for Chrismas. Ala ala 1 Malaysia sume i join the celebrations.

me in the Christmas mood with the topi tinggi
Calamari
ard da back are lebanon guys and 1 kid with his Ipad oucch jeles!
yang selalu di order
lamanya foods to be served
full stop pls


Merry Christmas to all who celebrate it!!!


You may also like

2 comments:

cik bie said...

bila cik sal pi pavvy?

cik bie pegi petang 25th, ramai sangat2 orang tapi superb kan deco xmas nye

MizzSal_Iska said...

yes they really done it ard da building
i went on 24 afternoon

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG