Movie date on Hantu Kak Limah

/
2 Comments
Horray at last dapat jugak i squeeze my time to watch Hantu Kak Limah by Uncle Mamat Khalid. My movie is ard 7.35pm will be in CS JB mana lagi peeps and beehuh company me tonite. The mengumpat session will be later when i selesai menontonnyer bersama kak bee okay.

Anyone to join please buzzing me to buy a ticket for you dont last minute request peeps or i will shouting Jangan Kacau Boleh Tak?

ada lagi banner Hantu Kak Limah

perut kena isi dulu lapar mee pahit pun ttp habis

ler nk cari tiket tp xjupa

after Kak Limah movie inilah kejenyer kak pah lappy tuh!

Rupanya Kak Limah ni sakit jiwa adoiiiiiiiiiiiiiii. Grrrr.Ni huh beberapa kerat sempat ingat dialog dalam Hantu Kak Limah:

a) Enjit enjit semut sapa sakit naik atas
b) Kak Limah nak tumpang mailah tak payah pakai helmet memalam
c) Ooi seksi Kak Limah memalam ni



You may also like

2 comments:

cik bie said...

adeyk memang wa sudah gumuks!

next time bole ajak your housemates hehe

MizzSal_Iska said...

gumuks tak sangat hehehe
jgn bagi tinggal your bones je mcm i.
dah ajak aritu tapi dey all busy buat ot. masyuk sikit bulan bulan.

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG