Preggie Su baby boom

/
2 Comments
preggie akhirnya penantian hang terlaksana on 26 Dec 2010 ard 10.00am.Congratz preggie for sucessfull delivery of your first baby to the world. 

preggie sebelum meletop

yea si debab dah kluar alamak nama lupa korang!pompuan je tau

Beb hang sakit tak? ngehngehngeh. Mestilah kan anyhow doakan hang sehat semasa berpantang.Cakap pasal pantang memang banyaklah tok nek kita punye taboos yang kita kena ikutkan. Sabor jerlah supaya kemudian hari tak menyesal.

Taklah berapa arif tapi taulah jugak sedikit sebanyak apa yang kena pantang in fact makan pun tak boleh sebarangan okay.


You may also like

2 comments:

cik bie said...

ni ler adik tomeyl yang setia teman mama & auntie2 & uncle nye makan, jalan2 hehe muka sebijik cam muka mamanye!

Anonymous said...

huhu..tomei nyee..ank sape la 2..btw..name die tgu la sabtu kng eh..la ni msh d rahsiakn..pggil adk je dl..hehe..cume ddy n umi die je tau..thanx beb..mmuax!

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG