Rakyat in da mood X-Mas Eve

/
0 Comments
i guess people around the world cant wait for this celebration few days more to go. From the media reported that uk is now had heavy snow and all the flight mostly defer becoz of dis musim.

we could see the malls very excited decorating the xmas tree inside their building sory i cant remember we call it what.

i went to KLCC last Saturday and see people very bukan sibuk nak celebrate  X-mas but sibuk shopping. i am one of them cant avoid this LOL. The sale is likely what we are expecting as before bcos time ni lah dapat beli murah barang barang plus others  beli untuk bagi gift to relatives n their close friends.

Perfumes price drop so crazy plus nak habiskan stock kot before enter the new year. Punyerlah excited dapat buy with harga yang murah plus dapat free gift.  Time ni lah consultant/promoter dapat komisen lebih dari hari biasa Tapi kenalah bertungkus lumus sikit to promote any perfumes yg dey all kena jual.

Terjumpa this x mas tree manalah tahu some of us tak ingat bentuk rupa pokok nih. Ciplak dari web jer before i go n take the pic kat memana malls that deco this tree to enjoy the Xmas Raya.

tak sempat nak pi amik above got it frm web
Normally mereka yang celebrate this festive akan put the gifts under tree. Seingattku dari menonton movie Santa Claus ll come to any house and Cik Claus akan tunaikan ppl punye wishes. Siap masuk terowong pemanas musim sejuk sbb nak letak all da gifts tak silap. And kereta yang carry Pak Cik Claus is kereta roda yg pull by abang abang rusa. Cute about Pak Cik Claus ialah pakai baju tebal berbulu warna merah sbb time nih sejuk bcos of snow.

Lets we sing this " Jingle bells jingle bells all the way. Oh what is to ride,in one horse open sleigh" silalah sambung kalau ingat full lyrics.


You may also like

No comments:

my photo

my photo

SAYA SNAP

SAYA SNAP
i think you are pretty special

468x60

SAYA LABELS

SAYA SHOUT

Powered by Blogger.

SALWANI ISKA @ FSI

SEARCH THIS BLOG